Scrapbooking din textile pe o geanta de vara

Când:
28 mai 2016 toata ziua Europe/Bucharest Fus orar
2016-05-28T00:00:00+03:00
2016-05-29T00:00:00+03:00
Bine te-am regasit,
 
sambata, 28 mai, te invit la un nou atelier sub „umbrela de …soare” a Fabricutei. Ce vei face? Vei decora o geanta din doc (bumbac mai gros) cu ajutorul masinii de cusut. Nu stii sa cosi? Nicio problema, iti voi arata la atelier. Tot la atelier iti voi face cunostinta cu cateva feluri de adeziv pentru materiale textile. Pe incercate/ testate/ sa stii ce sa cumperi daca vrei sa lipesti diverse materiale textile.

 
Ce vei invata:
sa cosi la masina de cusut electrica
sa surfilezi la masina de cusut
cum se lipesc cu adeziv materialele textile
tips and tricks din croitorie
 
La atelier vei primi tot ce trebuie pentru a-ti face propriul proiect: geanta din doc, tag-ul de decorat, diverse imprimeuri cu flori (vezi fotografiile atasate), materiale textile imprimate, dantela brodata, snurulete, strasuri, foarfece, adeziv, ace. De asemenea, vor fi 4 masini de cusut, fiecare cursant va lucra la cate o masina.
 
Vei merge acasa cu produsul realizat de tine si cu tehnici noi de lucru.
 
Mai apoi, odata ce „te-ai imprietenit” cu masina de cusut, vei putea face un tiv la pantalon, sa scurtezi o rochita sau un pantalon, sa cosi o fata de masa sau o perdea, sa iti faci un set de pernute sau chiar un set de asternuturi.
 
Unde: Casa Tineretului din Timisoara
Cand: 28 mai
Numar maxim de persoane pe grupa: 4 persoane
Varsta: adolescenti si adulti
Durata: 1 ora si 30 minute
Investitie: 65 lei
 
Grupa 1 :10.00 -11.30,
Grupa 2 :11.30-13.00,
Grupa 3: 13.30-15.00,
Grupa 4: 15.00-16.30,
Grupa 5: 16.30-18.00
 
Cui se adreseaza: persoanelor care au masina de cusut acasa, dar nu stiu sa o foloseasca, celor care nu au cusut niciodata, dar ar vrea sa incerce, chiar daca nu au inca masina.
 
Trainer: Laura Dumbrava, designer de produs la Ador (www.adordeco.ro, Ador Deco, www.fabricutadeidei.ro)
 
Despre mine si pasiunea mea pentru croitorie: am urmat doua cursuri de croitorie, fac prototipurile pentru firma Ador. Am organizat numeroase cursuri de croitorie, in cadrul atelierelor Fabricutei de idei.
 
Inscrierile se fac aici, pe blog, sau pe evenimentul organizat pe Facebook. Deoarece sunt locuri limitate, te rog sa confirmi doar daca stii ca poti veni. Inscrierile se vor face in ordinea confirmarilor, cu mesaj la contact sau la telefon: 0726251261
 
Te astept asadar, sa „inflorim” gentute, sa povestim, sa zambim :).
 
Ca de obicei, atelierul are loc in cadrul Targului pentru copii Baby zumzarel. Taxa pe care o vei plati la intrare si o parte din taxa de la atelier vor fi donate micutei Briana, pentru continuarea terapiilor. Mai multe detalii pe www.briana.ro.
 
Laura Dumbrava

Comentarii

comentarii