Atelier-introducere in tehnica soutache

Când:
25 octombrie 2013@18:00 – 21:00 Europe/Bucharest Fus orar
2013-10-25T18:00:00+03:00
2013-10-25T21:00:00+03:00

De cand am vazut bijuterii realizate in stilul soutache m-am indragostit de ele: spectaculoase, provocatoare…altceva. Mai apoi am vazut si alte accesorii frumos decorate cu fir matasos de soutache.

M-am uitat atent la ele, mirata cum de stau margelele infasurate in fir, mi-am luat si cele necesare realizarii si …m-am oprit aici. Mai aveam nevoie si de CINEVA care sa imi arate CUM sa fac.

Asa am dat de Monica Ioana. Ea ne va fi trainer la acest atelier. Am cunoscut-o la un atelier al Fabricutei la care a venit sa invete sa faca bijuterii si uite, acum, dupa cateva luni, se reintoarce sa ne invete aceasta tehnica.

La atelier veti primi tot ceea ce aveti nevoie pentru a realiza setul din imagine. Va propunem 3 ore de lucru, iar in cazul in care nu terminati tot setul, va lasam cele necesare pentru a-l termina acasa. Aceasta tehnica e minutioasa si depinde de ritmul de lucru a fiecaruia.

Mai mult, veti invata cum sa fixati tortita la cercei si cum sa realizati un snur pe care sa puneti pandativul.

Unde: Timisoara, sediul Centrul Active Learning (peste drum de Facultatea de Stomatologie, nr. 4 la interfon)
Cand: 25 octombrie, ora 18.00-21.00
Numar maxim de persoane: 12 (adulti )
Cui se adreseaza: incepatorilor
Investitia: 40 lei
Trainer: Monica Ioana

Inscrierile se fac aici, pe blog, sau pe evenimentul creat pe Facebook. Deoarece sunt locuri limitate, te rog sa confirmi doar daca stii ca poti veni. Aici, la contact, poti sa imi lasi mesaj daca vrei sa iti tin un loc rezervat.

Incrierile se vor face in ordinea confirmarilor.

Te asteptam sa invatam si aceasta minunata tehnica!

Monica si Laura

 

Comentarii

comentarii