Atelier de impletituri din hartie

Când:
17 mai 2013@18:00 – 20:00 Europe/Bucharest Fus orar
2013-05-17T18:00:00+03:00
2013-05-17T20:00:00+03:00

Atelier de impletituri din hartie

Va vine sau nu sa credeti, tot ceea ce vedeti pe masa, in fata Octaviei, e confectionat din hartie, mai exact, din reviste, flyere sau pliante.

Te invitam si pe tine la un nou atelier al Fabricutei de idei, unde Octavia Jovanovic iti va arata cum sa impletesti hartie si sa ii dai mai apoi forma. La acest atelier vei invata cum sa impletesti un cos, iar cu tehnica dobandita vei putea mai apoi, acasa, sa te joci in fel si chip.

Dupa ce ne va arata cum se confectioneaza “betele”, vom trece la impletit, iar dupa ce cosul e gata, il vom da cu grunt si il vom putea decora dupa preferinte. Si,bineinteles, il vom lua cu noi acasa, gata umplut cu…voie buna. Promitem .

Aici, pe pagina de Facebook a Octaviei, poti vedea mai multe din mesterelile ei. Ii place foarte mult sa recicleze, de aceea ii si spun, mai in gluma mai in serios, The Green Master.

Unde: Timisoara, sediul Centrul Active learning (peste drum de Facultatea de Stomatologie, nr.4 la interfon)
Cand: 17 mai
Ora: 18-20
Numar de persoane: 12 (adulti si copii mai mari de 9 ani)
Investitia: 25 ron
Trainer: Octavia Jovanovic
Ajutor de mester: Laura Dumbrava

Dat fiind faptul ca locurile sunt limitate si se va lucra de data aceasta doar pe o singura sala, te rog sa confirmi doar daca stii ca poti sa vii. Aici, la contact, poti sa imi lasi un mesaj daca doresti sa participi.

Va asteptam sa mesterim ce nu am mai mesterit pana acum! Eu una personal abia astept sa invat!

Cu drag si voie buna, Laura si Octavia

Comentarii

comentarii