Atelier de croitorie modulul 2- „Sorturi cu domnite simpatice”

Când:
13 decembrie 2013@17:30 – 21:00 Europe/Bucharest Fus orar
2013-12-13T17:30:00+02:00
2013-12-13T21:00:00+02:00

Am revenit cu un ultim atelier pentru adulti pe anul acesta.

Pentru ca am avut cereri sa continuam modulul intai de croitorie  pentru incepatori, m-am gandit la inca un modul care sa aduca un plus de informatii si, in acelasi timp, sa reusiti sa finalizati proiectul in cadrul unui singur atelier.

Si pentru ca am un material cu imprimeu haios, niste domnite simpatice aduse taman din SUA, m-am gandit sa va arat si cum sa puneti aplicatii pe material textil, folosindu-va de o masina de cusut obisnuita (electrica, pentru uz casnic). Eu personalizez multe produse asa si veti vedea ca nu e atat de greu- asta dupa ce va voi arata cum se seteaza masina de cusut.

Aici am cateva produse din colectia Chic in bucatarie.

Ce vom face:

vom croi un sort (marime S-M sau M-L) dupa un tipar. Iti arat mai apoi cum se prelucreaza si se finiseaza sub brat (in acelasi fel vei putea finisa o bluzita de vara, de exemplu, sau o vesta). Bineinteles, vom finisa intregul sort (tivit, surfilat). Mai apoi, iti arat cum poti face  cordonul si bretelele. Iar dupa ce sortul propriu-zis va fi gata, vom aplica o domnita simpatica pe el. Te las pe tine sa decizi cu cine te identifici in bucatarie ;).

Voi aduce material verde, mov, kaki, roz, turcoaz. Daca vrei sa aduci cu tine masina ta personala, poti sa o aduci, daca nu ai, sunt la atelier.

Unde: Timisoara, sediul Centrul Active Learning (peste drum de Facultatea de Stomatologie, nr. 4 la interfon)
Cand: vineri, , ora 17.30-21.00
Numar maxim de persoane: 10 (adulti, au prioritate cei care au participat la modulul intai. Trebuie sa stii sa cosi la masina, nivel de incepator.)
Investitia: 50 de lei
Trainer: Laura Dumbrava

Inscrierile se fac aici, pe blog. Deoarece sunt locuri limitate, te rog sa confirmi doar daca stii ca poti veni. Aici, la contact, poti sa imi lasi mesaj daca vrei sa iti tin un loc rezervat.

Incrierile se vor face in ordinea confirmarilor. Mai e un singur loc! 

Mai jos, e o fotografie cu imprimeurile pe care le vom aplica pe sort. Simpatice, nu-i asa?

Atelier de croitorie

Te astept,
Laura

Comentarii

comentarii