Candy bar pentru Anastasia

Dupa o petrecere in familie, Anastasia mea si-a dorit o sarbatorire a celor 5 ani si la gradinita.

Dupa modelul testat deja cu succes la ziua lui Edi, fratele ei mai mic, (candy bar cu minioni ), i-am facut si ei un candy bar la gradinita. Nu mi-am propus nimic complicat. M-am „jucat” cu culori (tema aleasa mi-o permitea din plin),  hartie, material textil, flori si, bineinteles, dulceeee.

Tema propusa a fost usor de pus in practica: e fan „My little poney”. Am cautat pe internet diverse imagini. Daca dai cautare pe Google, My little poney printable, vei gasi o multime de imagini de scos la imprimanta.
De asemenea, si culorile au fost usor de ales. Cam tot ce e colorat si pastelat, la fel ca in oraselul micilor ponei.

I-am editat un „anunt” aniversar (sa ii spunem asa).

my liitle poney

L-am printat si l-am pus pe masa.

candy bar-idei

I-am confectionat niste flori tip pompon  din hartie de matase. Numai bune ca suport pentru numele ei, litere pe care le-am facut din material textil. Erau deja facute pentru camera ei, colorate precum Rainbowdash.

candy bar

Am printat si decupat „topere” pentru cupcakes (cu ciocolata si crema de branza). Iamiii :). Le-am lipit pe betisoare de plastic.

candy bar idei

Si am construit un tort din prajiturele. Fiecare copilas a primit cate o briosa cu personajul preferat.

candy bar idei

I-am brodat si o rochita cu un poney. De asemenea, i-am facut si o coronita de sarbatorita.

candy bar idei

Am mai luat niste suculet, bombonele si covrigei. In nici 30 de minute am aranjat masa. Mai aveam pe acasa niste fanioane din material textil. Le-am prins provizoriu cu banda de acoperire (pentru zugravit) in spatele mesei, cat sa dau un aer festiv.

DSC_2113 candy bar ponei

Si am poftit copiii pe terasa impreuna cu doamnele educatoare.

DSC_2118

DSC_2125

candy bar idei

Am cocotat-o pe o bancuta cu „tortul” de cupcakes si i-am cantat La multi ani.

DSC_2144

DSC_2141

DSC_2136

 

Pentru ca era ziua ei, nu se putea fara cadou :). Si, bineinteles ca i-am facut si fratelui ei o mica surpriza.  Ca in familie :)))).

candy bar idei

candy bar idei

Nu a avut rabdare pana acasa si a trebuit sa deschidem cadoul la gradinita. Asa ca, pe langa un candy bar, am construit si casuta unor animalute. Rabdare sa am :).

Inchei aici mica petrecere. Urmeaza sa il sarbatorim si pe Edi, dar mai inspre iarna. El stie deja ce vrea: „cars”. Asadar, am tema de casa.

Le multumesc inca o data doamnelor de la gradinita Emys.<3 <3 <3

 

Comentarii

comentarii