Atelier de croitorie pentru incepatori-pernite personalizate

Bine te-am regasit,
sambata, 21 februarie, si duminica, 22 februarie, facem o introducere in tainele croitoriei. Te invit asadar, la un nou atelier de croitorie. 

Ce vei invata:
sa cosi la masina de cusut electrica
sa tai drept
sa insemni materialul si sa il pregatesti pentru croit
sa iei masurile corect pentru un produs simplu
sa surfilezi la masina de cusut
tips and tricks

La atelier vei primi absolut tot: material pentru perna (bumbac cu diferite imprimeuri sau culori uni) si umplutura de puf siliconat pentru aceasta. Mai mult, vei primi gata BRODATun nume cu care sa iti personalizezi pernuta (nume pe care mi-l vei comunica inainte de curs).

Vei merge acasa cu produsul realizat de tine si cu tehnici noi de lucru. In fotografiile pe care le voi atasa pe parcurs vei vedea cateva modele.

Mai apoi, odata ce „te-ai imprietenit” cu masina de cusut, vei putea face un tiv la pantalon, sa scurtezi o rochita sau un pantalon, sa cosi o fata de masa sau o perdea, sa iti faci un set de pernute sau chiar un set de asternuturi.

Unde: Casa Tineretului din Timisoara
Cand: 21 februarie sau 22 februarie
Numar maxim de persoane pe grupa: 4 persoane
Varsta: adolescenti si adulti
Durata: 1 ora si 30 minute

Ore: Sambata, 5 grupe
10.00 -11.30, 11.30-13.00,
13.30-15.00, 15.00-16.30
16.30-18.00
Duminica, 3 grupe
10.00 -11.30, 11.30-13.00,
13.30-15.00
Cui se adreseaza: persoanelor care au masina de cusut acasa, dar nu stiu sa o foloseasca, celor care nu au cusut niciodata, dar ar vrea sa incerce, chiar daca nu au masina.

Trainer: Laura Dumbrava, designer de produs la Ador (www.adordeco.roAdor Decowww.fabricutadeidei.ro)
Co-traineri: Adina Fitigau

Despre mine si pasiunea mea pentru croitorie: am urmat 2 cursuri de croitorie, fac prototipurile pentru firma Ador. Am organizat numeroase cursuri de croitorie, in cadrul atelierelor Fabricutei de idei.

Inscrierile se fac aici, pe blog, sau pe evenimentul organizat pe Facebook. Deoarece sunt locuri limitate, te rog sa confirmi doar daca stii ca poti veni. Incrierile se vor face in ordinea confirmarilor, cu mesaj la contact sau la telefon: 0726251261

Te asteptam Laura si echipa Ador Deco

Comentarii

comentarii