Ce am facut la Atelierul-decoupage cu sclipici pentru pici

Sambata dimineata, inainte de ora stabilita- ca nu au mai avut rabdare, in Fabricuta au venit micii ucenici insotiti de adulti (mamici, bunici, prieteni). Ne-am adunat de-o…Fabricuta, peste 20 de persoane. Cu Adina, mana mea dreapta, ne-am descurcat insa-zicem noi!

Ce am facut? Aici este invitatia la eveniment cu descrierea atelierului. Le-am propus un proiect si o tehnica de lucru pe care nu o fac la gradinita sau scoala, si anume decoupage-ul. Asadar, cu pensula, au aplicat adeziv pentru tehnica servetelului, au dat cu smirghel pentru a scapa de surplus, au pictat cu acrilice, au aplicat pasta de zapada si, partea care le-a placut cel mai mult, au presarat sclipici. La final, au mai dat cu un lac de protectie, astfel incat tablouasul facut chiar de ei sa reziste si la iernile viitoare.

Ce nu i-am lasat pe cei mici sa faca? Sa usuce ei insisi cu uscatorul de par. Nu prea le-a convenit, dar mi-am zis ca nu degeaba am facut un curs de „managementul riscului”, asa ca sa aplic ce am invatat si eu pe acolo. Si acasa, sfatul meu e sa nu ii lasati cu uscatorul. Am ars deja doua foehnuri si nu e de joaca!

Las mai jos cateva crampeie de la atelier. Nu am reusit sa fac mai multe fotografii, pentru ca am fost atat de prinsa in a le explica/ arata ce au de facut ca mai ca uitasem de poze!

DSC_0827

DSC_0826

DSC_0829

DSC_0825

Atelier Fabricuta de idei

DSC_0831

DSC_0845

DSC_0843

DSC_0841

DSC_0839

DSC_0837

DSC_0835

DSC_0833

DSC_0850

DSC_0855

Urmatorul atelier, va fi sambata, 30 noiembrie, tot de la ora 11, si atunci vom face o coronita haioasa. Renate Severineanu va fi mesterul-sef din Fabricuta la acest curs. Revin insa cu fotografie si detalii.

Multumesc tuturor ucenicilor si va mai astept!

Comentarii

comentarii