Atelier- aranjament floral de iarna.

De mult tot ma gandesc sa realizez o decoratiune de iarna un pic altfel. Nu am mai vrut  conuri, crengute de brad, beteala sau batoane de scortisoara. Am vrut altceva, daca tot suntem intr-o Fabricuta de idei :). Am pastrat insa culorile specifice sarbatorilor de iarna: alb, rosu si verde si materialele care ne „incalzesc”: lana, in, mohair, etamina. Pe toate le vei regasi in acest aranjament pe care il vei face chiar tu.

Mai exact, ce vei face la acest atelier: in primul rand vei decora sticluta in care urmeaza sa pui aranjamentul floral. Iti voi arata cum sa faci imitatia de scoarta de copac cu ajutorul unui …praf special. Mai apoi, peste „scoarta” poti pune un mic aranjament realizat din material textil: un con de brad realizat prin tehnica embosarii si un „pui” de Craciunita, in ton cu aranjamentul  floral.

Atelier-aranjament floral de iarna

Dupa ce decoram sticluta, trecem la aranjamentul floral.
Iti arat cum sa pregatim crengutele, ce tip de sarma sa folosim pentru a sta drepte sau pentru a le da flexibilitate, cum sa le „imbracam”, cum facem „carliontii” pe care vor sta bobocii de floare.

atelier aranjamet floral de iarna

O alta tehnica, pe care o vei putea aplica si la globuri sau chiar la confectionarea bijuteriilor este cea prin care am realizat bobocii: cu fir cerat, din mohair sau canepa, fiecare boboc e unic.

Atelier-aranjament floral de iarna

Am facut crengute, boboci, trecem si la frunze, si Craciunite. Vei primi un kit de petale si frunze pe care le vei colora dupa preferinta.

Atelier-aranjament floral de iarna

Mai jos iti las toate detaliile de la atelier daca vrei si tu sa inveti sa iti faci propriul aranjament floral de iarna.

Unde: Timisoara, sediul Centrul Active Learning (peste drum de Facultatea de Stomatologie, nr. 4 la interfon)
Cand: vineri, 8 noiembrie, ora 18.00-21.00
Numar maxim de persoane: 16 (adulti sau copii mai mari de 8 ani)
Cui se adreseaza: oricui vrea sa invete ceva nou
Investitia: 38 de lei
Trainer: Laura dumbrava

Inscrierile se fac aici, pe blog. Deoarece sunt locuri limitate, te rog sa confirmi doar daca stii ca poti veni. Aici, la contact, poti sa imi lasi mesaj daca vrei sa iti tin un loc rezervat.

Incrierile se vor face in ordinea confirmarilor.

Te astept sa mesterim flori, cu gandul la sarbatorile inveselite si de acest aranjament facut chiar de tine!

 

Comentarii

comentarii