Ce am facut la atelierul Decor cu pasta structurata si decoupage

Am stat pana tarziu ieri in Fabricuta, de fapt, ne-am incadrat in cele 3 ore pe care le propusesem pentru acest atelier si ma felicit pentru incadrare :). Trainerii de meserie stiu la ce ma refer. Am mai ramas doar dupa, cu Adina, mana mea dreapta, sa punem toate lucrusoarele la loc, ca e deja celebra vorba in Fabricuta „curatenie la la locul de nunca!” :)))).

Ce am facut?

(Las aici un link cu ce ne-am propus. http://www.fabricutadeidei.ro/2013/10/atelier-decor-cu-pasta-structurata-si-decoupage/)

Ca de obicei, la inceput, ne-am prezentat fiecare intr-un mod mai…creativ as spune. Pentru ca tot le-am aratat un decor cu pasta structurata pe o cutie de ceai, am facut un mic exercitiu de imaginatie, presarat cu o lingurita de umor, un pliculet de emotie si o aroma cu iz de dorinta de a sta la un ceai cu oamenii dragi. Bine, eu am inceput prin a aspune ca as vrea sa imi iau ceaiul, intr-o buna zi, cu Brad Pitt….si au urmat mai apoi cateva personaje hollywoodiene de am zis ca facem un atelier si prin State. Ca nu se stie :))))))))))

Eheee, si dupa ce ne-am baut noi cescuta asta imaginara, am trecut la treaba: grunduit, lipit, uscat, pictat, aplicat pasta structurata, contour liner, ceara, lac de protectie.

Las mai jos cateva fotografii. Am lucrat pe doua sali, intens, cu spor, si zic eu, cu rezultate frumoase. Dar asta ii las pe altii sa aprecieze.

Asa arata una dintre sali, inainte de venirea oaspetilor.

Atelier Fabricuta de idei

Si asa dupa ce am inceput treaba.

Atelier Fabricuta de idei

Mai jos, las cateva instantanee cu fetele concentrate tare. Sa stiti ca nu a fost cel mai usor atelier! A fost nevoie de atentie, concentrare, si cu atat mai mult apreciez ceea ce iese tinand cont ca atelierele le tin in weekend, seara, cand lumea vine de la serviciu.

DSC_0323

DSC_0322

DSC_0316

DSC_0315

DSC_0301

Atelier Fabricuta de idei

Aici fac „promo” la atelierul de saptamana viitoare in care Ioana, specialista in soutache, ne invata sa facem setul pe care il probam-proaspat primit. De fapt, ne introduce in tehnica soutache, o tehnica spectaculoasa de a face bijuterii.

Atelier Fabricuta de idei

Work in progress…

DSC_0348

DSC_0346

DSC_0339

Atelier Fabricuta de idei

Si cate o fotografie la plecare.

Atelier Fabricuta de idei

DSC_0385

DSC_0377

DSC_0372

DSC_0370

DSC_0367

DSC_0362

DSC_0359

DSC_0357

DSC_0353

Atelier Fabricuta de idei

Atelier Fabricuta de idei

Asta am facut, de fapt, au facut cursantele. Vor putea de acum inainte, cu ceea ce au invatat la acest atelier sa decoreze si alte obiecte, dupa imaginatie.

Daca iti place ce au facut lasa-ne un semn si pe Facebook, Google su Pinterest.

Multumesc,
un weekend cu oameni faini sa aveti!
Laura

Comentarii

comentarii