Atelier de croitorie pentru incepatori

Incep seria atelierelor din aceasta toamna cu unul la care am primit multe cereri, asadar, voi sustine inca un atelier de pernute vesele si inflorate, mai exact de croitorie pentru incepatori, vinerea viitoare.

Te introduc in tainele croitoriei, ca, dupa 4 ore, sa stii cum:

sa tai drept
sa insemni materialul si sa il pregatesti pentru croit
sa croiesti
sa iei masurile corect pentru un produs simplu
sa cosi la masina de cusut electrica
sa surfilezi la masina
tips and tricks

La atelier vei primi absolut tot: material pentru fata de perna, pentru burduf si umplutura de puf siliconat pentru acesta.Vei merge acasa cu produsele realizate de tine si cu tehnici noi de lucru. In fotografia evenimentului poti vedea ce vei face. Aceasta e o varianta, cum vei combina materialul, te las pe tine sa te “joci”.

Mai apoi, vei putea face un tiv la pantalon, sa scurtezi o rochita asau un pantalon, sa cosi o fata de masa sau o perdea, sa iti faci un set de pernute sau chiar un set de asternuturi… Cate nu poti face, o data ce inveti sa “strunesti” masina de…cusut!

Daca ai masina electrica acasa si vrei sa inveti la aceea sa cosi, poti sa o aduci cu tine, doar sa imi spui, pentru o mai buna organizare a spatiului unde urmeaza sa lucram.

Unde: Timisoara, sediul Centrul Active Learning (peste drum de Facultatea de Stomatologie, nr. 4 la interfon)
Cand: 11 octombrie, ora 17.30.00-21.30
Numar maxim de persoane: 10 (adulti)
Cui se adreseaza: persoanelor care au masina de cusut acasa, dar nu stiu sa o foloseasca, celor care nu au cusut niciodata, dar ar vrea sa incerce, chiar daca nu au masina.
Investitia: 55 lei
Trainer: Laura Dumbrava

In cazul in care vor exista mai multe cereri decat locuri, se va tine inca un curs pentru a doua grupa, a doua zi, adica sambata, 12 octombrie, de la 14 la 17.30.

Despre mine si pasiunea mea pentru croitorie: am urmat 2 cursuri de croitorie si, pe langa proiectele personale, fac prototipurile pentru Ador Deco.

Inscrierile se fac aici, pe blog sau pe evenimentul creat pe Facebook. Deoarece sunt locuri limitate, te rog sa confirmi doar daca stii ca poti veni. Aici, la contact, poti sa imi lasi mesaj daca vrei sa iti tin un loc rezervat.

Poti sa imi lasi mesaj si la ldumbrava@yahoo.com

Incrierile se vor face in ordinea confirmarilor.

Mai jos iti las un articol pentru a vedea ce am facut la un atelier anterior.

Ce am facut la atelierul de perne vesele

Te astept,

Laura

Comentarii

comentarii