Fetele, cochetele, sau cum sa porti un…pompon

…sau cand riscurile se transforma in oportunitati.

„Stresul” meu cel mai mare cand organizez vreun eveniment/ atelier/ workshop e sa nu uit sa aduc ceva. Mi se intampla rar, dar mi se intampla in ciuda cheque list-ului facut cu destula rigurozitate.

Mi s-a intamplat si la acest atelier. La atelierul despre tehnica transferului, trebuind sa asteptam vreo 30-40 de minute ca mediumul de transfer sa isi faca treaba, le-am propus fetelor sa le invat sa faca pompoane. Am adus cercuri gata taiate la Sizzix din triplu voal in culori fel de fel, ace de cusut, ata, in ideea ca vom face brose. Cand sa dau sa scot acele de brosa, ia-le de unde nu-s!

Mi-a fost o ciuda!!! Fetele insa si-au facut pompoanele si vesele au gasit loc pentru ele: „bizbriz” la o geanta, intr-o codita, la…ochelari, la bratara, la un colier, un cercel…Ce mai, ne-am amuzat!

Las mai jos cateva fotografii de inspiratie, iar in acest link e si tutorialul in care iti arat cum poti face si tu un pompon din cercuri. Eu l-am prins la un elastic pentru „motul” fetitei mele, dar, precum iti spuneam, poti sa il folosesti in atat de multe feluri.

DSC_0353

Cum sa faci un pompon

DSC_0355

DSC_0356

DSC_0357

cum sa faci un pompon

DSC_0361

DSC_0363

DSC_0364

DSC_0368

DSC_0374

DSC_0377

DSC_0381

Cum sa faci un pompon

Comentarii

comentarii