Cum am inflorat…celularul

Din seria Doar aici nu am pus servetel, azi am inflorat husa de la telefonul mobil. Motivele, unele cat se poate de practice:

husa incepea deja sa se deterioreze, avea nevoie de un „lifting”, ma saturasem sa confund telefoanele prin casa sau pe unde umblam si in altreilea rand, motivul cel mai important, dat fiind faptul ca functionez foarte bine pe vizual, cu siguranta va fi mai usor sa imi amintesc unde am lasar ceva colorat si inflorat, decat o chestie…neagra. Ca m-am saturat sa ma sun prin casa! Sa nu-mi spui ca nu ti se intampla.

Materiale:

-husa de telefon
-grunt alb
-ecolac pentru lipit servetelul si pentru protectie
-servetel cu motivele preferate
-foarfeca pentru decupat servetelul
-burete pentru aplicat gruntul
-pensula lata cu peri sintetici pentru aplicat lacul pe servetel
-un uscator de par pentru a grabi timpul de uscare

Timp de lucru: 20 minute

Dificultate: mica spre medie

Pasi:
Aceasta este husa, varianta before.

cum sa decorezi o husa de telefon

Am dat-o cu grunt in cateva straturi, ca sa ma asigur ca obtin culoarea alba cat mai compacta. Gruntul l-am aplicat prin miscari de tamponare cu ajutorul unui burete. Poate fi chiar unul de bucatarie, daca nu ai penson.

cum sa decorezi o husa de telefon

Aici este servetelul din care am decupat exact cat e fata husei. Am luat doar foita de deasupra ( din cele trei dincate e compus un servetel) si cu o pensula lata am aplicat adeziv (ecolac) dinspre centru inspre margine. Asigura-te ca nu ai bule de aer sub servetel. Acolo nu se va lipi si, in timp, se va rupe.

cum sa decorezi o husa de telefon

Dupa ce am lipit servetelul, am mai dat 2 straturi de lac pe baza de apa pentru a ma asigura ca e bine protejata mestereala mea.

cum sa decorezi o husa de telefon

Sunt tare incantata de ce mi-a iesit, mai ca ma uit cu drag la el :))), iar fiica-mea de 2 ani tot il ia si il miroase si face hapciu. De la flori.

Daca ai gasit aceasta informatie ca fiind utila, da like si pe Facebook, s-ar putea sa le fie si altora de folos.

Comentarii

comentarii