Atelier de scrapbooking si rame shabby chic.

Incep acest articol-invitatie cu un citat despre scrapbooking: „Scrapbooking is a method for preserving personal and family history in the form of a scrapbook.”

Stiu ca nu ti-am spus nici asa prea multe. Iti spun insa ca vom mesteri cu hartie, stampile,  matrite si cutite de taiat, cu perforatoare si foarfeci dantelate, cu hartie imprimata, panglici, nasturi si strasuri.

Vom embosa, lipi, stampila, decupa si, in ton cu aceasta tehnica, vom „tagui” persoane dragi din viata noastra sau ce ne place noua sa facem, astfel incat sa avem-la fel cum am facut si in proiectul meu pe care vi-l propun orientativ, A HAPPY DAY.

Dar prima data si prima data, vom decora ramele  (de la Ikea), ocazie cu care iti arat o tehnica noua de decorat, astfel incat sa avem acest aspect de shabby chic, usor romantic, usor invechit. In scrapbooking am fi decorat albume, eu iti propun insa sa ne inramam proiectul in aceasta rama.

Inca o data:

1.Decoram rame cu grunt, acrilic si lac. Lasam la uscat, iar intre timp…

2.”Scrapbook-uim” proiectul. Adica, vom face un colaj din hartie, hartie pe care fiecare si-o va pregati dupa imaginatie; embosata, stampilata, colorata, taiata, cum vrea fiecare. Vei avea uneltele si materia prima necesare.

3.Facem un „buzunaras” la tablou.

4.Decoram inca o data rama cu hartie.

5.Realizam etichetele/ tagurile sau alt simbol pentru ceea ce ne intregeste ziua sau pentru persoanele dragi din viata noastra.

6. Le strecuram in „buzunaras”.

7.Vei pleca acasa cu tehnici noi de lucru si cu proiectul personal care iti va aminti mereu ca fiecare zi e „A happy day

Unde: Timisoara, sediul Centrul Active learning (peste drum de Facultatea de Stomatologie, nr.4 la interfon)
Cand: 24 mai
Ora: 18-20.30
Numar de persoane: 18 (adulti si copii. Copiii peste 8 ani pot participa neinsotiti de adulti)
Investitia: 30 ron/ persoana. Parinte si copil mai mic de 8 ani, 40 ron
Trainer: Laura Dumbrava

Dat fiind faptul ca locurile sunt limitate, te rog sa confirmi doar daca stii ca poti sa vii. Aici, la contact, poti sa imi lasi un mesaj daca doresti sa participi.

Te astept cu drag, cu voie buna, pregatita sa mesterim inca o data „a happy day”.

Laura

Mai jos, las cateva detalii de la proiectul pe care ti-l propun orientativ, cat sa iti faci o…idee ce vom face la acest atelier.

Atelier de scrapbooking

DSC_1456

DSC_1467

Comentarii

comentarii