Ce am facut la Atelierul de genti varatice

Ne-am intalnit si ieri dupa-masa la un nou atelier al Fabricutei de idei. Gazde: Cristina Cazan si subsemnata, Laura Dumbrava, ucenici, 18 doamne si domnite dornice sa mestereasca.

Voi povesti pe scurt ce am facut pentru a lasa fotografiile sa vorbeasca de la sine.

Fiecare ucenic a primit o geanta in culoare uni, deschisa, din bumbac. Aceasta a fost „panza” de lucru pe care  au decorat-o dupa imaginatie, cu materia prima pe care am adus-o la atelier: servetele cu motive florale, materiale textile, panglici, snururi, adeziv pentru decoupage pe textil, vopsea pentru textil, contour linere, ata, margele din lemn si sticla.

Am mai folosit calcatorul, uscatorul de par, Sizzix-ul si cutitele pentru cercuri si flori, pensule, foarfece si ace de cusut, de crosetat si…bricheta.

Tehnicile de lucru invatate si aplicate: decoupage si pictura pe material textil, confectionarea florilor 3D, accesorizarea cu margele.

Am fost tare incantata de ceea ce le-a iesit.

De fapt, dupa fiecare atelier stau si ma minunez cat de frumosi suntem si cum putem transpune aceasta frumusete in lucrurile, lucrusoarele pe care le facem in atat de muuuuulte si nebanuite feluri. Sunt intr-un continuu „uau” si ma bucur de ce ii iese fiecaruia in parte.

Las mai jos marturie cateva fotografii. Veti recunoaste gentutele prin oras, cu siguranta. Daca sunt unicat, inflorate si frumos lucrate, sa stiti ca au fost facute la atelierul Fabricutei. (Ca am si facut o pauza publicitara :))))

Multumesc inca o data Centrului de limbi straine Active learning din Timisoara pentru gazduire si Cristinei Cazan.

DSC_1185

DSC_1186

DSC_1187

Atelier de genti varatice

Atelier de genti varatice

DSC_1230

DSC_1222

DSC_1205

DSC_1206

DSC_1194

DSC_1268

DSC_1266

DSC_1274

DSC_1259

DSC_1271

DSC_1261

DSC_1256

DSC_1264

DSC_1258

DSC_1252

DSC_1248

DSC_1243

Inchei aici parada gentutelor inflorate. Daca ti-a placut si te-am inspirat, lasa-ne un semn, un comentariu sau un like pe Facebook.

Cu drag, te asteptam la un nou atelier al Fabricutei de idei sa faurim frumosul.

Laura

Comentarii

comentarii