De Paste, bucuria renaste!- eveniment caritabil motivational

Fabricuta de idei te invita si pe tine sa participi la un eveniment special care va avea loc in Timisoara. Prin biletul cumparat la intrare, precum si prin achizitionarea produselor realizate de expozantii de la Targul de Paste din cadrul acestui eveniment, vei oferi o sansa in plus unor copii talentati. Detalii sunt in prezentarea evenimentului, mai jos.

Te asteptam cu bucurie, sa daruiesti si sa primesti!

Si TU ii poti ajuta pe copiii de la Palatul Copiilor din Timisoara sa participe la competitii si, in acelasi timp, impreuna cu speakerii acestui eveniment vei descoperii bucuria si potentialul din tine.

Cei 15 lei pe care ii vei da pe biletul de intrare vor fi donati celor 20 de copii de la Palatul Copiilor, coordonator profesor Puscas Nicolae.

Clubul Oamenilor de Afaceri BBA impreuna cu partenerii acestui eveniment te invita luni, 29 aprilie 2013, la un eveniment de marca, unde 5 speakeri motivationali de renume te vor insoti sa descoperi bucuria si potentialul tau.

Speakeri:

Tania Tita -Bucuresti
Doru Pelivan-Timisoara
Bogdan Ilie-Timisoara
Sandor Kasza-Timisoara
Razvan Curcubata-Timisoara

Moderator: Dinu Gherman

Moment artistic oferit de:

Copiii de la “Palatul Copiilor”
“Scoala Salsa Fever”

In holul salii Capitol din Timisoara se va desfasura un Targ de Paste unde vei putea achizitiona produse hand made, cosmetice, detergenti si produse bio si multe altele. Fiecare produs achizitionat de tine le da posibilitati noi copiilor de la Palatul Copiilor din Timisoara, deoarece un procent din vanzari va fi donat.

Biletul de intrare in valoare de 15 lei iti asigura participarea la TOMBOLA sponzorizata de partenerii acestui eveniment.

Program:
Ora 17:00-21.00 Targ de Paste
Ora 18:00-Evenimentul “De Paste, Bucuria Renaste”

Unde: Timisoara
Cand:29 aprilie 2013
Locatie: Sala Capitol-Filarmonica Banatul

Va asteptam !

Mai multe detalii sunt aici, in evenimentul creat si pe Facebook.

https://www.facebook.com/events/111724825664640/

Comentarii

comentarii