A piece of my garden

Ideea acestui articol mi-a venit de la trei galetuse, ramase de peste iarna, prin curte. Ruginite, murdare, decolorate. Ce mai, Cenusarese!

Doua dintre ele am apucat sa le termin azi: le-am spalat bine, le-am dat cu cateva straturi de grunt, le-am decorat cu tehnica servetelului si iar am mai dat cu cateva straturi de lac pe baza de apa pentru protectie.

Le-am asezat in bucatarioara de vara, unde, in ton, am pus un buchetel de flori care nu se ofilesc, am prins o perdeluta in panglica de canepa, am pus un ceas cu…bu-hu-hu si o perdea la pultul de lucru. Am mesterit ceva :).

Aici e varianta before.

cum sa decorezi ghivece

Asa arata doua dintre ghivece. Varianta after. Maine il termin si pe celalalt.

cum sa decorezi ghivece

Pe unul l-am cocotat pe un suport de pahare, langa un alt ghiveci in care am pus un buchetel de flori uscate prins in panza de canepa.

cum sa decorezi ghivece

Cu restul de la panglica de canepa am legat o draperie ( sa ii spun asa). E mai mult de decor. Imi place tare mult combinatia lemn cu textil. Si e parca mai cosy.

DSC_0719

Manunchiul de levantica prinde viata in 3 D cu ajutorul unei funde pe care am lipit-o cu banda dublu adeziva.

cum sa decorezi ghivece

Din acelasi material ca draperia, am pus o bucata si la pultul de lucru. E buna ca decor, iar in acelasi timp protejeaza. Am prins-o in carligute, intinsa pe un fir de otel.

DSC_0736

Stiu ca sunt la moda bufnitele ca decor. Sper sa dea ora…intelepciunii. Nu stiu daca au vreo treaba cu creativitatea, dar ma inspira in coltul meu de gradina.

DSC_0722

Inchei aici acest articol, cu bucuria ca si azi am reusit sa mesteresc lucruri mici pentru…efecte mari.

De te-am inspirat, lasa-mi un semn, iar de gasesti acest articol folositor, da like pe Facebook, s-ar putea sa le fie si altora de folos.

Comentarii

comentarii