Atelier- decor de Pasti in stilul shabby chic

Ador stilul shabby chic, usor romantic, pastelat, vechi si nou…cum imi place tehnica decoupage-ului, pe cat de la indemana, pe atat de spectaculoasa ca rezultat.

Mai mult, pentru ca jinduiam de mult la o „impestrire” cu ceara, am inlocuit acul de decorat cu varful unui contour liner.

M-am folosit si de mediumul de crapare, cateva panglici si mi-a iesit acest decor de Paste: o forma de cupcake in care se „odihneste” un ou cu influente Faberge ( ce cool suna :))).

Si acum, dupa aceasta introducere „mareata”, te invit si pe tine la un Atelier unde poti invata sa faci decorul din fotografie, sau unul asemanator, dupa imaginatie, cu materialele si tehnicile pe care ti le pun la dispozitie.

Ce vei invata:

-cum sa pregatesti mucavaua si polistirenul pentru decorat
-cum sa decorezi un ou cu tehnica decoupage-ului
-cum sa dai aspectul de vechi cu ajutorul mediumului de crapare
-cum sa lucrezi cu contour liner-ul
-cum sa protejezi lucrarile decorate cu acrilic
-cum sa faci un „pat” de rafie pe care sa asezi oul in forma de cup cake

Ceea ce vei invata pe acest produs vei putea mai apoi aplica pe alte suprafete de lucru: lemn, carton, piatra s.a.m.d. Chiar pe un ou…adevarat- doar ca nu l-as mai manca dupa ce l-am decorat :))).

Unde: Timisoara, sediul Active learning, (peste drum de Facultatea de Stomatologie), nr.4 la interfon
Cand: 19 aprile 2013
Ora: 18-20
Cine: adulti si copii mai mari( peste 8 ani)
Numar de participanti: 15-17 persoane
Investie: 30 ron
Trainer: Laura Dumbrava

La final, vei pleca acasa cu decorul de Pasti si, cel mai important, cu mai multe tehnici de lucru.

Nu trebuie sa aduci cu tine nimic, materialele, uneltele de lucru vor fi asigurate de  Fabricuta si sunt incluse in taxa de participare.

Acest workshop se adreseaza inclusiv incepatorilor. Pot participa si copii mai mari ( peste 8 ani),  insotiti de adulti.

Va rog sa confirmati participarea pana miercuri, 17 aprilie, ora 16. Locurile sunt limitate si inscrierile se fac si aici, pe blog, si pe Facebook, in ordinea inscrierilor.

Dat fiind faptul ca trebuie cumparate materiale de o suma importanta, iar locurile sunt limitate din cauza capacitatii salii,  va rog sa nu va inscrieti daca stiti ca nu puteti veni. Nu percepem taxa in avans, ne bazam pe responsabilitatea fiecaruia.

Daca doresti sa participi la acest atelier, lasa-mi un mesaj aici, la contact, si te voi recontacta.

Te astept sa vedem ce minunatii mai ies din mainile noastre.

Cu drag,

Laura

 

Comentarii

comentarii