Un cadou pentru tine!

Un CADOU pentru tine din partea Fabricutei de idei. Nu e concurs, nu trebuie sa participi la vreo extragere, nu trebuie sa dai like, share s.a.m.d. E cadoul meu pentru tine de 8 Martie.

Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul Fabricutei, asta, bineinteles, daca iti place si te inspira ce vezi aici, si sa lasi un scurt comentariu despre ce ai vrea sa vezi aici sau ce iti place tie sa mesteresti.

Aceasta oferta  e valabila pana maine, ora 12. GRATIS. Asadar…

Inscrie-te pana maine, 5 martie, 2013, ora 12, la newsletterul Fabricutei, confirma primirea lui in casuta ta de email si postasul iti va aparea la usa cu o floare, mai exact cu un kit compus din mai multe piese pe care tu trebuie sa le asamblezi.

In kit vei avea: o floare roz, mijlocul florii-cerc portocaliu, un nasturel verde de decor, panglicuta, un stick,  banda dublu adeziva. Floarea are diametrul de 7 cm.

Nu ai nevoie de foarfeca, lipici, doar de 5 minute in care sa imbini floricica si mai apoi sa o asezi intr-un ghiveci, o vaza, undeva unde sa te bucure sa o vezi.

Aici ai si tutorialul, daca nu te descurci.

Tu trebuie doar sa te inscrii si, repet, important, in casuta ta de email sa confirmi printr-un click inscrierea. Voi trimite doar persoanelor care confirma inscrierea pana maine, ora 12.

Am sa te recontactez la email-ul lasat pentru a-mi da adresa la care trebuie sa ajunga kit-ul.

Asa arata kit-ul pe care il vei primi prin Posta Romana.

DSC_0535

Aici vezi ca e suficient sa tai o bucatica din banda dublu adeziva si sa imbini mijlocul de la floarea roz. Fa la fel si cu nasturelul, daca nu vrei sa il cosi.

DSC_0544

Mai ai in kit un cerculet pe care il vei lipi peste stick, astfel incat sa arate frumos si in spate.

DSC_0548

Iar la final, floricica va arata asa.

DSC_0554

De specificat, ceea ce vei primi e dintr-un material mai special-  material textil dublat cu un burete dens. Asadar, nu e hartie, nu e carton. Totusi, nu am testat floarea la intemperii, asadar, pune-o deocamdata in casa.

Iti pot spune doar ca are tinuta, nu se indoaie, o poti pune de decor la un ghiveci, in geam, imbiind primavara.

Lasa-te inspirat!

Comentarii

comentarii