De la Mesterul casei la Fabricuta de idei

Am revenit aseara la TVR Timisoara in calitate de invitat sa povestesc despre Fabricuta de idei si proiectele in care ne-am implicat ca grup.

Ma reintalnesc cu bucurie cu Roxana Morun si Timea Laslavic, colegele si totodata prietenele mele, care s-au ocupat de aceasta editie a emisiunii Vezi ce-ti doresti.

Povestind una alta cu Roxana, ne-am adus aminte de perioada in care faceam impreuna o emisiune magazin, “Cu noi in familie”, in care, ghici, ce rubrica “pastorea”  Laura?! “Mesterul casei”- tot un fel de Fabricuta de idei, in care m-am intalnit cu oameni foarte creativi, si in acelasi timp, foarte practici.

Mi-a fost tare draga rubrica aceasta, de fapt, oamenii pe care ii intalneam, cum dragi imi sunt mesteritele si mesterii din Fabricuta sau de la atelierele pe care le organizez.

Venind mai aproape, ma vad jucandu-ma cu copiii mei, bricoland pentru casa o pernuta, o perdeluta, mesterind un accesoriu pentru o rochie, fermecand arome intr-o tigaie, scriind biletele de ademenit, cantand, povestind…

Sunt, suntem niste „mesteri ai casei” fiecare dintre noi. Ne putem infrumuseta viata, caminul, relatiile in care stam in atat de multe feluri!

Nu e nevoie de indemanare pentru asta, nu e nevoie de un talent anume, ci de creativitate pe care o avem cu totii. Si as mai spune si de…harnicie,  determinare, curaj, curiozitate ( las lista deschisa). Iar vestea buna e ca o idee aduce o alta idee.

De aceea, va invit cu drag in Fabricuta de idei unde puteti face cunostinta cu alti mesteri, fauritori de frumos, sa va lasati inspirati sau ii inspirati si voi pe altii.

Pentru ca impreuna e mai usor, mai spornic, mai cu voie buna.

Cu drag,

Laura

 

 

 

 

Comentarii

comentarii