Un tort in 10 minute! Uau!

Da, uau!

bun, acum poate nu chiar 10 minute sau…cronometreaza-te, de curiozitate, daca incerci, si mai apoi spune-mi cat de repede te-ai miscat.

Sa trecem insa la treaba.

Ai nevoie de: 

piscoturi
budinca (1 pachet)
nuca de cocos- pentru decor
sirop de la un compot/ suc de portocala/ sirop de zahar ars- ce preferati ( o cana)

Pasi:

1.Aseaza piscoturile pe o tava
2. Insiropeaza (stropeste cu o lingura)  dupa preferinta, felul cremei sau viteza. Eu prefer cu un „ceai” de zahar ars.
3. Intinde budinca
4. Aseaza iar un strat de piscoturi
5. Presara nuca de cocos pentru o „fata” atragatoare
6. Pune neaparat la frigider
7. Invita prietenii, copiii, sotul si bucurati-va de buuuuun!!!!

Tips and tricks:

„Ceaiul” de zahar ars se face asa: pune intr-o craticioara 3 linguri de zahar la caramelizat. Atentie sa nu il arzi  ca va fi amar. Cand e auriu inchis toarna peste o cana de apa. Atentie si aici sa nu te oparesti de la aburi cand torni apa peste zaharul incins.

Poti face tortul- exceptand partea cu budinca si siropul de zahar ars- impreuna cu copiii. O lingura pe tort, una in gurita :))). Garantat!

Cand insiropezi, ai grija sa nu pui prea mult lichid ca se terciuiesc piscoturile.

In loc de piscoturi poti pune biscuiti la vrac insiropati cu lapte. Asa iti iese un tort de biscuiti tare bun si acela.

Lasa-te inspirat!

Daca aceasta informatie ti-e utila, da like pe Facebook. S-ar putea sa le fie si altora de folos.

Comentarii

comentarii